Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Shopping

Att shoppa en skrivare

Ett kontor behöver vissa specifika tillbehör för att kunna fungera väl. Förutom det självklara möblemanget såsom skrivbord och bekväma kontorsstolar finns en del annat som krävs. Vad tänker vi på? Kontorsmaterialet, så klart. Pennor, gem, papper och block kompletterar ens arbete på ett sätt så få andra tillbehör gör.

En funktionell skrivare innehållande både scanner och fax hör givetvis till. Även om digitaliseringen ledd till att en del dokument inte behöver skrivas ut längre, utan används i sin virtuella variant, så har inte behovet av skrivare minskat.

Att tänka på innan inköp av skrivare

Vad ska du tänka på innan du köper in en skrivare? Det första du bör ta hänsyn till är kontorets behov. Hur många utskrifter per dag görs det? Är scanning något som ofta görs på kontoret? Finns det behov utav en fax? Svara på dem frågorna innan du väljer en skrivare.

Kontrollera gärna leveransvillkoren samt ifall det finns öppet köp eller returrätt i enlighet med Konsumentlagen innan du beställer maskinen.

Något viktigt att hålla reda på är vilket underhåll skrivaren kräver och ifall säljaren erbjuder en sådan åt sina kunder.

Uthyrning av skrivare, är det ett bra alternativ?

Idag märks det en praktisk trend när det kommer till skrivare och det är att många företag väljer att hyra in en skrivare istället för att köpa.

Vilka är fördelarna egentligen? För det första slipper du startinvesteringen som för en del verksamheter känns tung. Underhållet är gratis och sköts av företaget som hyr ut. När du inte längre behöver maskinen kan du bara returnera det.

Vilka är nackdelarna? Du kanske hyr in en skrivare som används längre och går sönder ofta vilket kommer innebära en del problem för dig och dina kollegor. En maskin som ständigt kräver reparationer, även om de är kostnadsfria, är inget att föredra.

Vill vara säker på att du får en ny och fungerande skrivare, är det alltid bäst att köpa istället för at hyra.

You may also like