Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Shopping

God sömn direkt kopplad till lycka

Det finns få saker som är så sköna som att vakna på morgonen och känna sig riktigt utvilad. Det är dock få av oss som kan njuta av denna känsla dagligen. För en stor del av oss är det till och med så att vi inte ens kan njuta av det med någon regelbundenhet alls. Det är kanske bara de få dagarna på året som vi har möjlighet att vara utomhus under en stor del av dagen i kombination med rikliga mängder motion som vi kan uppnå den fantastiska sömn som vi så väl förtjänar.

Bra sömn ger bra start på dagen

Detta med sömn är dock mycket viktigare för vårt välmående än vad många av oss inser och det är faktiskt så att du kan sova gott med rätt säng. Det gäller att välja sin säng med omsorg. Vi har alla olika kroppar och vi har alla olika storlek på dessa kroppar. Detta gör att vi behöver ha en säng som är anpassad till våra unika behov. Detta är dock inte så konstigt egentligen för om man är stor och tung kan man förstås inte sova på en säng som är för mjuk, då sjunker kan lätt ned och ligger inte rakt vilket i sin tur har mycket negativa konsekvenser på hur man kommer att må dagen efter.

Hur lycka är kopplad till sömn

Den lycka vi känner är direkt kopplad till vår säng och hur vi sover. Om vi inte sover bra på natten kommer vi att känna en lägre grad av lycka under dagen och om vi inte har en bra säng så kommer vi inte att sova bra på natten. Så enkelt är det och det är därför som valet av säng är så enormt viktigt för att vi ska kunna sova bra, och känna den lycka som vi förtjänar.

You may also like