Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Shopping

Ge bort vackra kläder i jul

Julklappar kan vara svåra att handla. Ibland känns det nästan omöjligt att hitta rätt. Du känner säkert igen känslan av att gå i affären och inte hitta något som känns rätt till den tänkta mottagaren. Här tänkte vi tipsa om att ge bort kläder i julklapp. Det kan kännas svårt att ge bort kläder eftersom du kanske inte känner till personens storlek och vilken stil den gillar, men det finns några smarta sätt för att komma runt de problemen – och de ska vi tipsa om här.

Kolla med en vän till mottagaren

Om du inte känner till mottagarens storlek så kan du kolla med någon närstående. Kanske har han eller hon en fru eller man som känner till storleken? Ring honom eller henne och fråga. Då kan du också passa på och fråga lite om vilka färger och vilken stil personen gillar. Men kanske har du också sett vilken typ av kläder personen brukar bära? Det brukar ge bra ledtrådar.

Jultröjor

Ett roligt och lite annorlunda alternativ till jul är att ge bort christmas sweaters, eller så kallade “jultröjor”. Dessa har ofta lite udda och stora motiv som ska ses som humoristiska. Ofta handlar det om stora tomtar, renar, snögubbar eller liknande.

Jultröjor är perfekt att ge bort vid jul. Kanske kommer mottagaren att ta på sig tröjan direkt på själva julafton? För många börjar julafton vara den självklara högtiden för att bära en jultröja. Dessa lite extrema plagg passar nämligen inte särskilt bra någon annan dag.

Vi hoppas att du har blivit inspirerad av våra tips och vill ge bort kläder i jul! Förmodligen kommer det visa sig vara mer lyckat än du hade kunnat tänka dig! Men kom ihåg att fundera över vilken stil personen har – och utgå inte så mycket från dig själv, då kan det bli helt fel. Lycka till!

You may also like