Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Uncategorized

Höstens viktigaste trender och färger

Hösten närmar sig med stormsteg och det är äntligen dags att uppdatera garderoben inför höstens mode och trender! En del kommer tillbaka från våren och sommaren och andra trender kommer tillbaka från 80-talet!

Mjuka dova toner

De färger som kommer ta över till hösten är mjuka och dova toner i grönt och brunt. Och något du verkligen borde satsa på är en brun skräddarsydd kappa! Eftersom skräddarsydda plagg kommer tillbaka under hösten 2021 kommer du verkligen sticka ut i en snygg kappa.

Men om du vill sticka ut i mängden är det chockrosa från 80-talet du ska satsa på. Modehuset Chanel har redan tagit med den snygga och trendiga färgen i sin kollektion på catwalken!

Kroppsnära trender

Under hösten kommer du se en uppdaterad version av one-piece som är helt rätt och extremt bekväm i alla situationer. Alla slags variationer kommer gå att hitta, stickade, transparent spets och mönstrade!

Slimmade toppar sitter också på listan över vad som blir trendigt denna höst. Här kan du hitta ett brett utbud av toppar till dam. Bär de trendiga topparna till stickade plagg för att hålla dig till höstmodet 2021 och var hon som har koll på stil och design. FOlk i din omgivning kommer vända sig till dig om moderåd!

Fest står högt på önskelistan

När sommaren är över känns det väldigt tråkigt med vardagsliv och sämre väder. Men du kan lätt piffa upp din vardag med höstens trender. Eftersom paljetter, fransar, glitter och höga klackar står med på listan! En rejäl dos av glamour är aldrig fel!

Och självklart den stora kontrasten till fest och glamour, lappat och lagat! Under hösten 2021 finns det verkligen något för alla stilar! Du som har miljötänk men ändå vill vara moderiktig kommer att älska denna höst.

Flera stora designers har redan meddelat att lappat och lagat är en stor trend i höst. Vilket kommer att leda till otaliga helt unika plagg du kan bli ägaren till!

You may also like