Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Rekommendationer

Vi rekommenderar – Maria Åkerberg ekologisk hudvård

Något vi gärna vill rekommendera dig som är ute efter riktigt bra hudvårdsprodukter, det är att satsa på hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg. Det är rätt bra att satsa på ekologisk hudvård eller ecologic skin care. Maria Åkerberg är ett riktigt populärt märke och det inte bara inom hudvård. Det finns nämligen ett sortiment med andra produkter av detta märke. Det finns till exempel makeup så väl som det finns produkter för att vårda håret. Alla produkter med detta märke är baserad på naturliga mineraler och ekologiska ingredienser. Förpackningarna de kommer i är av återvinningsbart material, vilket gör dem miljövänliga.

Vad är skillnaden mellan ekologisk och naturlig hudvård?

Man talar idag dels om naturlig hudvård, dels ekologisk hudvård. Det är lite samma sak, då båda har naturliga ingredienser. Det som skiljer dem åt är just detta med det ekologiska. För att en produkt ska få kallas för just det, så måste den innehålla ingredienser som odlats helt utan tillsatser som till exempelvis bekämpningsmedel.

Naturlig hudvård har högt innehåll av naturliga ingredienser från naturen, men det är inget krav på hur dessa har odlats.

En vanlig märkning på ekologiska produkter är den så kallade ECOCERT-märkningen. För att få ha denna märkning så måste produkten innehålla minst minst 95 % naturliga ingredienser varav minst 10% av innehållet kommer ekologiska odlingar.

Köp ekologiska produkter för hudvård

Om du vill satsa på riktigt bra ekologisk hudvård, satsa då på att köpa produkter av märket Maria Åkerberg. I dessa förekommer det inga som helst syntetiska ingredienser, konserveringsmedel, animaliska ingredienser eller genmodifierade råvaror. Det är helt naturliga och bra produkter helt enkelt. Du kan satsa på Maria Åkerberg hudvård, men även köpa hem schampo, solskydd, makeup och mycket mer. Produkterna av detta märke är alla ekologiska, högkvalitativa, miljövänliga, etiska samt att de även är närproducerade. Så det är ett bra märke att satsa på!

You may also like