Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Rekommendationer

Hitta den bästa concealern

En mycket bra produkt inom smink, det är concealern. Med en sådan kan du på ett enkelt sätt trolla bort mörka ringar under dina ögon, så väl som den kan dölja ärr, rodnader, blemmor, finnar med mera. Idag finns det ett riktigt stort utbud av concealers, så hur ska man då hitta den bästa concealer? Ett bra tips vi har, det är att läsa olika bäst i test om just denna produkt. Det finns rätt gott om dem på nätet. När du ska välja en concealer så gäller det att du väljer en som passar dina behov. Så att det döljer just det du vill dölja. Om det är mörka ringar du vill ha bort, så rekommenderar vi dig att satsa på en krämig, lättrosatonad concealer som är ljusreflekterande. Men den kan du även lyfta fram områden i ditt ansikte om du vill.

Bra concealer för blemmor, rodnader och ärr

Om det är så att du är ute efter att täcka över blemmor, rodnader och ärr, då är det bra att satsa på en mer fast concealer. När det gäller färg, så bör du välja en som ligger nära i ton med din egen hudfärg. Även nära den foundation du använder. En fast concealer kan du med fördel använda före din foundation, eftersom den oftast är lite torrare i konsistensen. Den appliceras lätt med ditt eget finger, eller så använder du en pensel eller svampapplikator.

Testa dig fram

Det bästa du kan göra är att testa dig fram vad som fungerar bäst för dig när det gäller concealers. Tänk även på att applicera den rätt. Du bör till exempel inte ha concealer för nära ögat, utan bara där det är mörka partier. Det gäller även att inte lägga allt för tjockt lager med den. Det kan då lätt bli så att säga kakigt och det är inte snyggt.

You may also like