Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Rekommendationer

Därför bör du göra en ordentlig storstädning inför vårens ankomst

Oavsett var du bor i landet så är det förhoppningsvis inte lång tid kvar tills att all snö på marken har börjat tina bort och man återigen kan spendera tid på varma uteserveringar eller med långa promenader geom solkyssta parkstråk. Ett bra sätt att göra sig själv och sin bostad redo för att möta längre och varmare dagar är genom att göra en ordentlig storstädning där hemma för att se till att man är redo för det som komma skall.

Men samtidigt kan det vara svårt att hitta motivation till att städa. I den här texten kommer vi att gå igenom några av våra bästa tips för hur man kan hitta orken att plocka fram dammsugaren och såpan, samt vad man kan göra för att se till att städningen blir så smärtfri som det bara går. Se till att du har alla städprodukter som du behöver använda dig av hemma innan du sätter igång så blir allting mycket lättare.

Putsa fönster bör ligga högt upp på prio-listan

Under vintern så blir fönster oerhört smutsiga, särskilt om man bor i en stad eller nära en traffikerad väg. Därför kan det vara väldigt härligt att putsa sina fönster och få dessa ordenligt rena när våren gör sitt intåg. Rena fönster kan släppa in mycket mer ljus och det blir en enorm skillnad på hur man upplever sitt hem. Att putsa fönster kan man välja att göra själv eller så kan man hyra in en professionel fönsterputsfirma. Här får man själv besluta kring vilket val som känns bäst, men det är svårt att som privatperson tävla med hur rent proffsen kan få det att bli, samtidigt som du får tid över till annat.

Så gör du städningen mer tolerabel

Om du som många andra inte finner särskilt mycket nöje i att städa så finns det ändå en hel del knep som man kan använda sig av för att få städningen att både gå snabbare och kännas mindre långdragen. Det första man bör göra när man ska städa är att skriva en lista över allting som behöver bli gjort. På så sätt får du en bred överblick över allting som du behöver göra och kan sedan under tiden du städar sakta men säkert bocka av dessa i tur och ordning. På så sätt säkerställer man att man inte missar någonting viktigt som behöver göras, samtidigt som man också känner att det kommer någon vart under tiden som man städar.

Det andra som man kan göra är att ladda upp med bra podcasts och ljudböcker att lyssna på medans man städar. En stor vårstädning tar i regel ett par timmar från början till slut och genom att ha någonting underhållande och intressant att lyssna på medans man städar kan vara ett bra sätt att göra att tiden går lite fortare.

Gå igenom gamla kläder och rensa ut

Detta kan vara ett utmärkt sätt att få lite mer plats där hemma, och om man väljer att sälja dessa online får man även lite pengar tillbaka för det som man har köpt tidigare.

You may also like