Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Present till honom

Presenttips till mannen mitt i livet

Ofta när man frågar medelålders män vad de önskar sig till födelsedagen eller julafton, får man inte riktigt något bra svar. Det slutar ofta med några par strumpor och en slips. Det kan han alltid använda som han själv säger. Barn som frågar sina pappor får ofta svaret ”snälla barn” eller något i den stilen. Här följer därför ett par gåvotips till män mitt i livet – och som förtjänar att skämmas bort med en fin present.

Kashmir tröja

Nästan alla män passar i en långärmad tröja i kashmirull. Ullen stammar från början från en region i Indien med samma namn, och tillverkas av ull från en speciell typ av tamgetter. Kashmirull av hög kvalitet ger en otroligt mjuk och lätt känsla, och de flesta män (och kvinnor) gillar att gå klädda i plagg tillverkade av kashmirull. Tröjorna är ofta en smula dyrare än standardplagg, och kan därför ofta ge en upplevelse av något exklusivt.

Whiskeymässa

Det är inte alla män som dricker whiskey, men de som gör brukar helt klart uppskatta en weekendresa till en whiskeymässa eller liknande event som omkretsar den legendariska drycken. Det är en ganska vanlig mansgrej att deltaga i olika events som omkretsar klassiska manliga attribut som whiskey och cigarrer. Därför kan detta även vara en rolig upplevelse även för de män som egentligen ganska sällan dricker whiskey.

Exklusiv rakapparat

Som regel har män mitt i livet (förhoppningsvis) redan utrustning till rakning. Men det är relativt få som rakar sig med någon av rakapparaternas Rolls Royce modeller. Det kan exempelvis vara en Philips SP9862, som är en rakapparat med ett specialdesignat rakhuvud. Detta rakhuvud styr håret mot knivarna för att ge det perfekta resultatet. Den är trådlös och vattentät, och har rikligt med extrautrustning. Det finns även modeller på marknaden med kylfunktion, som är guld värt för de många män vars hud lätt blir irriterad och röd vid rakning. Kylfunktionen svalkar huden under rakningen vilket minskar obehaget med utslag och liknande. De flesta män uppskattar at raka sig med en exklusiv rakapparat av hög kvalitet.

You may also like