Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Present till honom

Presenttips till honom

Är det så att du har en man i ditt liv som fyller år? Det kan vara din man, din sambo, din bror, din son eller din pappa. Att ge en bra present är inte fel, men vad är då en bra present till honom? Det kan ju bero lite på vad det är för relation du har till mannen i fråga, vad som passar bra att ge. Ett bra tips för de flesta killar, är en New Era keps. Det är inte fel med en snygg huvudbonad. Sedan kan det även vara idé att köpa andra kläder i present, eller ett presentkort, så att mannen i fråga kan välja själv vilka kläder han vill ha.

Andra bra presentidéer för honom är annars parfym, en bra bok, en slips eller en kul pryl. Mycket beror på vem det är du ska ge present, hur mycket han fyller och vad han har för intressen.

Bra presenter till pojkvännen

Om mannen i fråga är din pojkvän, sambo eller make, så kan det passa bra med lite mer romantiska presenter. Det kan vara middag ute, eller hemma. En massage av dig eller att ni åker på spa tillsammans. Det kan även vara smart att satsa på en upplevelse av något slag. Välj då något du vet han alltid velat göra, som att köra en fräck bil eller flyga luftballong eller hoppa fallskärm.

Bra presenter till brorsan eller pappa

Om det är en släkting som är mannen som ska ha present, så finns det en massa bra saker att välja på. Brorsan kan få en snygg keps från New Era, eller en kul pryl som ölbälte eller ölprovning. Pappa kan få en fin skjorta, eller dofta gott grejer.

Utgå från vem som fyller år

När du ska köpa present till honom, så utgå från vem ”han” är. Du vet oftast bäst vad det är han gillar!

You may also like