Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Present till honom

3 tips på presenter till honom

Vad ska man köpa i farsdagspresent eller till sin man som fyller år? Det är inte helt lätt! I den här artikeln ska vi ge tre bra tips på presenter som du kanske inte har tänkt på tidigare! Förhoppningsvis kommer det kännas lite lättare att köpa en present till din man, din far eller bror efter att du läst texten nedan.

Ett abonnemang på en tjänst på nätet

Gillar han musik eller film? Då kan ett presentkort på en filmtjänst eller musiktjänst vara en perfekt present. På de flesta matbutiker finns i dag presentkort på exempelvis Spotify, Apple Music, Netflix eller CMore. Med ett presentkort på några hundralappar kan man prenumerera några månader på en av dessa tjänster. Det kan vara ett utmärkt tillfälle att hitta en ny prenumerationstjänst som man kanske inte visste fanns eller vars utbud man inte hade upptäckt!

En resa eller upplevelse

Varför inte ge bort en resa i present? Eller en upplevelse? Det finns flera webbsidor på nätet där man kan bläddra bland olika resor och upplevelser och beställa dessa. Det är perfekta presenter. De flesta har redan alla de prylar de behöver och ännu mer! En upplevelse eller resa kan ge ett minne för livet, på ett sätt som en pryl sällan gör. Om du tycker att det känns dyrt med upplevelser finns alltid möjligheten att låna pengar online.

Ett mobilskal

Det finns massor av snygga mobilskal på marknaden idag! De allra flesta behöver ett mobilskal. Den finns färgglada och mönstrade varianter som ger riktigt bra skydd till mobilen. Att beställa ett mobilskal kostar inte särskilt mycket. Du behöver bara ta reda på vilken mobiltelefon den personen har som du ska köpet skalet till, så att skalet säkert passar på just den telefonen.

Lycka till med ditt köp av present!

You may also like