Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Present till henne

Smickrande vackra kurvor med en Plus size klänning

Konsten med livet är att kunna glädjas och njuta. Och visst är det viktigt att trivas med sig själv, oavsett kroppsform. En sak är säker, lycka sitter inte i kroppsformen, den sitter i ett bra självförtroende. Likaså utstrålning. Är man tillfreds och nöjd med sig själv så utstrålar man glädje och skönhet.

Skönhet har ingenting med storlek att göra, men allt med självsäkerheten att göra.

Snyggaste klädknepen för den kurviga kroppen

Hitta en balans mellan tight och smickrande –

Tajta eller för små plagg är sällan smickrande, oavsett klädtyp. Att se linjer från underkläder är inte lika läckert som en snygg Plus size klänning. Många fördelar med läckra skärningar och urringningar, fördelaktiga för en snygg midja och sådana som framhäver kurvorna på rätt sätt, på rätt plats.

Våga skippa leggings –

Leggings är en form av strumpbyxor, inte vanliga byxor. Och av många, särskilt kurviga personer så används de flitigt för att det är bekvämt, och för att de ska dölja något under den där tunikan. Våga släpp ut de fina benen, visa den kurviga rumpan! Byt dessa vanliga leggings mot ett par snygga jeanstights istället! Tuffare och mer självsäkert! Sedan är det inget som säger emot att ibland mixa vanliga leggings med en fin Plus size klänning vid festligare tillfällen.

Kjolar i knälängd –

De ger kroppen en snygg balans och förlänger kurvorna. Ett av de hetaste och mest smickrande plaggen!

Upptäck shapewear –

Har en utjämnande effekt över kroppen. Finns att välja för mage, rumpa, lår och mage. Detta är inget särskilt utpekande just för de kurviga men de kan däremot framhäva de fina kurvorna. Och så passar de för alla. Vi behöver alla lite stöd och utjämning ibland. Under jeansen, det tighta linnet eller under aftonklänningen som förtjänar att bäras på bästa sätt.

Viktigt med rätt skor –

Oavsett Plus size klänning eller tights i jeansmodell så är en outfit aldrig fulländad utan passande skor! Kroppen får snygga proportioner och benen blir stylade på ett läckert sätt med skor som framhäver anklarna. Det kan vara snyggt med remmar som en fin accessoar men benen kan även se kortare ut. Renast linjer och intrycket av långa ben ges av klassiska och neutrala pumps.

Ta steget att shoppa nytt direkt vid viktförändring –

Det är många som väntar på att mer ska hända. Men oavsett ifall kilon tappas eller läggs till, investera i de viktigaste plaggen direkt. Man är som snyggast då man trivs och tycker att det är bekvämt i kläderna!

Tre fördelar med en kurvig kropp

En stor bakdel sägs vara kopplat till höga nivåer av omega-3. I sin tur gynnar det hjärnverksamheten.

En kurvig kvinnokropp har tendenser att ha låga kolesterolvärden. Det minskar risken för åderförkalkning och gynnar en god hjärthälsa.

Kvinnor som har en stor rumpa tillhör ett genomsnitt som anses vara mer intelligenta.

Det mest stilsäkra sättet är att våga framhäva det du har! Satsa på kläder med en form. Skräddade plagg, figursydda kavajer, fodralklänningar, omlottklänningar. En Plus size klänning som framhäver och smickrar den du är.

You may also like