Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Present till henne

Ge underkläder till tjejen i present

Att ge underkläder i present till din flickvän kan vara helt rätt. Men det gäller att du vet vad hon gillar att använda samt ta reda på vad hon har i storlek. Du kan satsa på att ge henne en minimizer bh till exempel. En sådan bh är bra om din flickvän tycker att hennes bröst är lite för stora och vill förminska dem på ett bra sätt. Det du sa låta bli är att köpa en massa ”sexiga” underkläder som du själv gillar. Det ska du bara göra om du vet med dig att din flickvän tycker om sådana underkläder. Sen kanske det inte är bra att ge din tjej underkläder om ni bara varit tillsammans ett kort tag. Men det känner du bäst av själv.

Andra bra presenter för flickvännen

Det är inte bara underkläder i form av bh, trosor med mera du kan ge tjejen din. Det bästa är att fråga henne vad det är hon önskar sig. Det kanske finns saker hon länge velat ha. Det finns ju ofta bra presenter som så att säga är anpassade ”för henne”, som parfymer, smycken, kläder med mera. Men sedan är det inte säkert att din tjej vill ha det alla andra tjejer vill.

Ett bra tips på present annars, är fina underkläder, samt en eller flera nätter på hotell med spa. Att åka iväg tillsammans är ju alltid trevligt samt något båda kan uppskatta.

Men som sagt, det allra bästa sättet att ta redan på vad du ska ge till tjejen, det är att be henne om en önskelista. Det gör att det inte kan bli fel. Det viktigaste i att ge present är oftast inte vad det är, eller vad det kostar, utan att man lägger ner tid och energi på att hitta en passande present för henne att få på sin dag.

You may also like