Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/codia.se/romeoojulia.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Gåvor

Vill du förnya ditt hem?

Kanske har du bott i ditt hem i en del år och tycker att det är tid till att förnya det. Det finns många sätt att förnya sitt hem på. Kanske ska du tänka i nya banor och prova att inreda på ett sätt du inte har gjort förut? En möjlighet är att använda sig av skulpturer, se exempelvis 99skulpturer. Att använda sig av skultpurer i trädgården kan verkligen lyfta din trädgård. Har du en fin ingång till ditt hus är det upplagt att placera skulpturer där.

Andra sätt att använda skulpturer på:

Skulpturer kan placeras på andra ställen än ingången till huset. Har du en liten damm i din trädgård är det en perfekt möjlighet att placera en skulptur där. Om du är en väldigt kreativ själ kan du fundera på om du kanske ska hänga upp några skulpturer i ett träd. Det kan se väldigt speciellt ut men vara fint. Om du har en trappa upp till din ingångsdörr kan det vara väldigt fint med en skulptur på den. Ännu bättre, sätt en skulptur på varje trappsteg. Det finns oändligt många sätt att visa fram sina skulpturer på.

Det går såklart bra att ha skulpturer ståendes inomhus. Storleken på skulpturen spelar en stor roll. OM du har det man kallar ett ”finrum” är det en bra idé att ha en skulptur där. Kanske passar det bra med en skulptur på fönsterbrädan? Har du köpt en större skulptur går det bra att ha den ståendes på golvet faktiskt.

Tänk även över i vilket årtionde ditt hus är byggt så att valet av skulptur passar in till själva huset, din trädg¨rd och resten av omgivningen, dvs de andra husen runt omkring.

Följer du ovanstående råd är du en bra bit på väg mot att förnya ditt hem på ett kanske lite annorlunda men på ett väldigt elegant sätt.

You may also like